YRITYS

Nokian Nahkatuote Oy on vuonna 1958 perustettu perheyritys. Alusta asti on oma valmistus ollut toimintamme kulmakivi. Oma suunnittelu ja monipuolinen osaaminen valmistuksessa ovat kantaneet yritystä jo yli 50 vuoden ajan. Tuotantomme painottuu laukkuihin, vöihin ja kukkaroihin, joita valmistamme Suomessa sekä Virossa. Virossa toimii yritys nimeltä Nabo Nahktooted Oü.

Yrityksen toimiala on laukut ja nahkatavarat. Tosin suuri osa tuotannosta valmistetaan nykyään keinoaineesta tai kankaasta. Oman mallistomme tuotteet myydään Nabo-tuotemerkillä, joka on rekisteröity vuonna 1989. Oman tuotannon lisäksi tuomme maahan omalla Nabo-tuotemerkkillä laukkuja, lompakoita, reppuja, käsineitä jne. Asiakkaitamme ovat tavaratalot, marketit, laukkuliikkeet ja kenkäkaupat Suomessa ja Virossa. Lisäksi toimitamme tuotteitamme liikelahjayrityksille.

Oman mallistomme lisäksi valmistamme useille Suomalaisille tuotemerkeille laukkuja ja kehyskukkaroita kankaasta, keinoaineesta ja nahasta. Valmistuksemme etuna ovat toimitusten nopeus ja joustavuus. Asiakkaiden omat kankaat ja mallit ovat tervetulleita. Tuotantomäärätkin ovat neuvoteltavissa.

 

■ Nokian Nahkatuote Oy             ■ Alinenkatu 35             ■ 37100 Nokia             ■ p. (03) 3410 955             ■ nabo(at)nahkatuote.inet.fi

©2022 Nokian Nahkatuote Oy - MMD Networks Oy